226-نان روغنی شکری

خیلی وقت بود که دوست داشتم از روی دستورات مجله هنر آشپزی نان درست کنم، دستور مورد نظرم رو انتخاب کرده بودم و مجله اش هم جلوی چشمم بود، خمیر مایع لازم رو هم خریده بودم.

روزها گذشتند و گذشتند تا دیروز شد، وقتی ساعت چهار و بیست رسیدم خونه مواد مربوط به نان مورد نظر رو گذاشتم بیرون بعد دراز کشیدم، خوابم هم برد ولی چون اندکی سرماخوردگی داشتم و سرفه میکردم هی بیدا میشدم در نهایت ساعت پنج و نیم پا شدم ودست به کار نان شدم، خمیر رو آماده کردم گذاشتم ور بیاد، موقع آماده کردن مواد داخلیش من روغن مایع استفاده کردم تا چربیش نسبت به کره بهتر باشه و اشتباه کردم به جای 50 گرم 75 گرم ریختم، بعدش خورشت کنگر که برای ناهار امروز همسری رو بود رو گذاشتم بپزه، تو یه قابلمه دیگه هم برای ماکارونیهای سالاد ماکارونی گذاشتم آب جوش بیاد، بعدش رفتم دوش بگیرم، بعدش چائی دم کردم تا همسری بیاد و با مافینها بخوریم، بعدش مواد سالاد ماکارونی رو خرد کردم، همسری که اومد و خمیرم هم ور اومد همسر خمیر رو باز و آماده کرد، همونطور که گفته بودم مواد داخلی اندکی شل بود که دوست داشت از داخل خمیر بیرون بریزه بنابراین اندکی روی سینی ریزید و موقع پخت مواد درونی نونم که روی سینی ریخته بود اندکی سوخت که طبیعی بود.

بعد از خوردن شام که سالاد ماکارونی بود و استراحت دوم خمیر و پوشش روش با زده تخم مرغ نون مورد نظر رفت تو فر و نتیجه اش شد عکس زیر:

که بلافاصله بعد از خنک شدن و موقع تماشای بفرمائید شام اندکیش خرده شد، اینقدر خوشگل بود که همسری یادآوری کرد عکس بگیرم.

بسیار نون خوش طعمی بود، اونهائی که تبریز هستند میدونند که تو ماه رمضون یه سری نون مخصوص این ماه هستند که معمولاً در مهمونیهای افطار توسط مهمونا خریداری میشه، دقیقاً همون عطر و طعم رو داشت، بافتش بسیار عالی بود شلی مواد درونیش هم مشخص نبود تنها چیز محسوس مواد داخلی بود که روی سینی ریخته بود و اندکیش زیر نون بود که بیشتر طلائی شده بود.

اگه کسی خواست این نون رو بپزه حتماً برای مواد داخلیش از کره استفاده کنه تا شل نباشه و خوب روی نون بمونه و به مدت سه دقیقه هم گریل رو روشن کنه تا روی نون طلائی بشه، در ضمن من روش کنجد هم پاشیده بودم.

/ 6 نظر / 30 بازدید
مریمی

سلام خوبین شکلش که خیلی عالی شده طعمشو نمیدونم احتمالا طعمشم عالیه منکه خودمو بکشمم اینجوری در نمیاد ولی عالی بود

آهو

ایول دوست هنرمندم[قلب]واقعا خوب در اومده

افسون

واییییییییی به به دهنم اب افتاد.کدبانووووووووووو

مانا

ممنون که دلداریم دادی عزیزم برام دعا کن

گل❤پروانه

وای چه نون خوشمزه ای به نظر میاد. نوش جاننننن. چه خوب که همشهری هستیمالبته من به دلیل شغل همسرم اومدیم یکی از شهرستان های نزدیک تبریز.ولی خانوادم اونجان. خودمم ماهی 8روز میرم تبریز. با این حال خیلی زود زود دلم برای تبریز تنگ میشه [لبخند]