219-ezogelin corbası

مواد لازم برای شش نفر

  • عدس قرمز (دال عدس) سه چهارم پیمانه
  • بلغور گندم سه چهارم پیمانه
  • برنج آَش سه چهارم پیمانه
  • پیاز یک عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی به میزان لازم
  • روغن دو قاشق
  • آب مرغ یا قرص عصاره مرغ
  • فلفل قرمز
  • نعنای خشک
  • نمک

طرز تهیه

ابتدا با مقداری آب عدس قرمز، بلغور و برنج رو میپزیم (من در موقع پخت این مواد یک عدد عصاره مرغ اضافه کردم تا طمع دار پخته شود) بعد از پخت کامل، مخلوط را کاملاً پوره میکنیم. در ظرف مناسبی پیاز رنده شده را با دو قاشق روغن خوب سرخ میکنیم بعد پوره و آب مرغ را اضافه میکنیم، آب مرغ باید به اندازه ای باشد که سوپ خیلی شل یا خیلی سفت نشود، بعد رب را در مقداری آب جوش حل کرده و به سوپ اضافه میکنیم، بعد نمک، فلفل قرمز و نعنا را اضافه میکنیم، میزان نعنا بستگی به ذائقه شما دارد ولی فلفل این سوپ باید زیاد باشد زیرا این سوپ کاملاً تند میباشد. البته در کشور ترکیه این سوپ را با نوعی فلفل قرمز به نام پول بیبر تهیه میکنند که بسیار خوش طعمتر از فلفل قرمز است، من خودم هنوز نخریدم ولی با فلفل قرمز هم بسیار خوشمزه میشه.

پ ن: تو سایتهای آشپزی ترکیه که سرچ میکردم دیدم بعضی جاها میزان عدس، برنج و بلغور رو متفاوت داده ولی با این دستور من خودم درست کردم خیلی خوشمزه بود. در ضمن میشه دو حبه سیر هم به همراه پیاز تفت داده و به این سوپ اضافه کنیم.

/ 2 نظر / 48 بازدید
پونه

سلاممممممممممممممممممممممممم په خانوم کدبانویی شده این دوست من یه عالمه بوس

افسون

منم یه بار خوردم میدوستم.حتما درستش میکنم.مرسی از دستور