حرف دویست و چهل و دوم

مواد لازم

  • سیب ورقه شده دو عدد
  • شکر سه قاشق سوپخوری
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • کره نرم شده 150 گرم
  • شکر یک پیمانه
  • تخم مرغ متوسط چهار عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد دو پیمانه
  • نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا سیب ها را پوست کنده و برش های باریک و بلند بزنید و در ظرفی بریزید. سپس سه قاشق سوپخوری شکر و دارچین را با آن مخلوط کرده و کنار بگذارید. در ظرف مناسبی کره نرم شده و یک پیمانه شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً کرم رنگ و سبک شود، سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه  کرده و بعد وانیل را اضافه کنید. نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید و به آرامی به حالت دورانی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. همه مواد را داخل قالب ریخته و سپس سیب ها را روی مواد قرار دهید، به طوری که بیشتر سطح کیک را بپوشاند.

قالب در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا سطح آن کاملاً طلائی شود. هنگامی که کیک را از فر خارج کردید و کاملاً خنک شد آن را برش بزنید.

این دستور 440 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 170 گرم چربی و 3530 کیلو کالری انرژی دارد.

منبع: مجله هنر قنادی شماره 121

نکته: من این کیک رو تو قالب گرد 17 سانتیمتری درست کردم.

/ 2 نظر / 19 بازدید
آمارین

iهمین؟ دوتا سیب فقط؟[نیشخند] مهم نتیجه ی نهاییه

ياسمن

عاليه